Σύστημα Τιμολόγησης ΑΑΔΕ MYDATA

Σύστημα Τιμολόγησης - Λογιστικό Πρόγραμμα ενωμένο με ΑΑΔΕ/MYDATA

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της Ελληνικής Οικονομικής Υπηρεσίας και μετά την δημιουργία ειδικής εφαρμογής διασύνδεσης (API) οι Ελληνικές επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να αποστέλλουν σε πραγματικό χρόνο τα παραστατικά τους στην εφορία.

H Ηλεκτρονική Τιμολόγηση πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού της Οικονομικής και Φορολογικής Διοίκησης, έχοντας στόχο την διευκόλυνση της επιχείρησης αλλά και του ελέγχου οποιαδήποτε στιγμή.

Η εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων μέχρι τώρα απαιτούσε την παρέμβαση ειδικών λογιστικών γραφείων και λογιστών, οι οποίοι είναι οι πιο κερδισμένοι στην νέα εποχή του MYDATA. Πλέον και η επιχείρηση αλλά και ο λογιστής της θα μπορεί να έχει πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και να εκτελεί το δικό της έργο σχεδόν αυτόματα.

Η διαδικασία των καταστάσεων πελατών και προμηθευτών (ΜΥΦ) είναι πλέον απαρχαιωμένη και εφόσον υπάρχει η λογιστική εφαρμογή σε κάθε επιχείρηση, τότε αυτομάτως τα στοιχεία αυτά βρίσκονται ήδη στη διάθεση της εφορίας. 

Η εταιρία μας BookRes με την εφαρμογή το νέο της λογιστικό πρόγραμμα BookRes Accounting βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό σας και σας βοηθάει με πλήρη υποστήριξη 24/7 στην χρήση της εφαρμογής της, στην ρύθμιση αλλά και την εκπαίδευση της δικής σας επιχείρησης.

Δυνατότητες Εφαρμογής BookRes Accounting

Η ρύθμιση της εφαρμογής για τις δικές σας ανάγκες είναι μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρίας μας αλλά και η εκπαίδευσή σας για να ενεργείτε τελείως αυτόνομα. Ο τρόπος που χτίστηκε δίνει μία απλότητα στη χρήση της και όλες οι απαραίτητες ενέργειες γίνονται σύμφωνα με τις αρχικές ρυθμίσεις.

Το σύστημα BookRes Accounting προσαρμόζεται για κάθε επιχείρηση είτε ξενοδοχειακή μονάδα, είτε και εμπορική επιχείρηση με δυνατότητα λειτουργίας και με αποθήκη και σημεία πώλησης της εμπορικής επιχείρησης.

Η διασύνδεση με τρίτα συστήματα γίνεται μέσω ειδικού εξελιγμένου κώδικα XML ενώ προσαρμόζεται εύκολα και σε Open Source εφαρμογές eshop όπως Prestashop, woocomerce, nopcommerce κλπ. 

Κατά τη διαδικασία της ρύθμισης λαμβάνουν μέρος τα εξής:

  • Ρύθμιση κωδικών σας ΑΑΔΕ/MYDATA εντός της εφαρμογής
  • Καθορισμός είδους παραστατικών που χρειάζεται η επιχείρηση
  • Διασύνδεση κωδικών MYDATA με τα αντίστοιχα παραστατικά
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας της διασύνδεσης
  • Εκπαίδευση προσωπικού
  •  

 

 

 

 

 

 

Συστήματα κρατήσεων

Ολοκληρωμένα συστήματα PMS διαχείρισης ξενοδοχείων με μηχανή κρατήσεων και απευθείας σύνδεση με σύστημα τιμολόγησης ή λογιστική - εμπορική εφαρμογή ενωμένη με ΑΑΔΕ/MYDATA και κανάλια κρατήσεων ή channel manager.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη,
57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310870670
www.bookres.com

 Greek Site English Site

copyright 2021 © bookres.gr