Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας

Η γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας

PMS - Property Management System

PMS - Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων - Καταλυμάτων - Χρονομίσθωσης και Multi Property Εταιριών (Μία εφαρμογή που διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις λειτουργίες και ενώνεται με το σύστημα τιμολόγησης BookRes Accounting)!

Σύστημα Τιμολόγησης ΑΑΔΕ MYDATA

Σύστημα Τιμολόγησης - Λογιστικό Πρόγραμμα ενωμένο με ΑΑΔΕ/MYDATA για οποιοδήποτε είδος τουριστικής ή εμπορικής επιχείρησης αλλά και εταιριών οποιασδήποτε μορφής.

Μηχανή κράτησης σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων

Η μηχανή κράτησης BookRes αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή που υφίσταται. Διαθέτει ως αναβαθμισμένη πρόσφατα μορφή εκπληκτικές λειτουργίες B2B - B2C. Εσείς δεν θα θέλατε να την δοκιμάσετε;

Multi Property μηχανή κράτησης

Multi Property Μηχανή Κράτησης για όσους διαθέτουν πολλά καταλύματα ή διαχειριστές καταλυμάτων είτε ΕΟΤ αλλά και χρονομίσθωσης. Η αναζήτηση γίνεται πλέον εύκολη για τους επισκέπτες σας και μπορούν να επιλέξουν όποιο κατάλυμα επιθυμούν είτε στα αποτελέσματα αλλά και σε χάρτη.

Channel Manager κανάλια πώλησης OTA

To Channel Manager μας αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα του κόσμου, αφού ήδη λειτουργεί στην υπάρχουσα έκδοση του BookRes εδώ και 10 χρόνια. Η ενσωμάτωση νέων καναλιών ξεπερνά τα 100 κανάλια διαθέτοντας φυσικά όλα τα γνωστά όπως Booking, expedia, airbnb, hotelbds και άλλα πολλά.

Σεμινάρια διαχείρισης ξενοδοχείων καταλυμάτων marketing συμβουλευτική διαχείριση

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας στην πράξη με τα Σεμινάρια Διαχείρισης Ξενοδοχείων - Καταλυμάτων της εταιρίας BookRes σε αίθουσα ή Online 24 έως 30 ώρες εκπαίδευσης. Ιδανικά για ιδιοκτήτες ή το προσωπικό τους !

Συστήματα κρατήσεων

Ολοκληρωμένα συστήματα PMS διαχείρισης ξενοδοχείων με μηχανή κρατήσεων και απευθείας σύνδεση με σύστημα τιμολόγησης ή λογιστική - εμπορική εφαρμογή ενωμένη με ΑΑΔΕ/MYDATA και κανάλια κρατήσεων ή channel manager.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη,
57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310870670
www.bookres.com

 Greek Site English Site

copyright 2021 © bookres.gr