Αναβάθμιση IMS Bookres 3.10

03 Ιουν
2022
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εκδόσεις λογισμικού

Αναβάθμιση της λογιστικής εφαρμογής στην έκδοση 3.10. Στην νέα έκδοση πλέον έχει μεταφραστεί το περιβάλλον και στα Αγγλικά. Επιπλέον έχουμε διορθώσει σφάλματα-bugs κατά την αναζήτηση παραστατικών.

Νεες δυνατότητες:

 • Δυνατότητα επιλογής γλώσσας κειμένων στην εφαρμογή στα Αγγλικά. Πλήρης μετάφραση του περιβάλλοντος στα Αγγλικά
 • Προσθήκη δυνατότητας μετάφρασης τύπου παραστατικού στα Αγγλικά
 • Δυνατότητα προσάρτησης επαγγέλματος σαν ξεχωριστή εγγραφή σε κάθε διεύθυνση τιμολόγησης ενός πελάτη. Το πεδίο επαγγέλματος του υποκαταστήματος θα εμφανίζεται και στην εκτυπωση του παραστατικού εφόσον έχει συμπληρωθεί στην διεύθυνση.
 • Προστέθηκε ειδική λειτουργία μόνο για τους γενικούς διαχειριστές της πλατφόρμας, για επιδιόρθωση σφαλμάτων στους μετρητές και ενημέρωση των στατιστικών. Αντίστοιχη δυνατότητα θα προστεθεί και μελλοντικά για τον απλό χρήστη μεμονομένης άδειας χρήσης.

 

Επιδιορθώσεις - αποσφαλμάτωση:

 • Επιδιορθώθηκε bug που όταν ο χρήστης έκαμνε μια αναζήτηση στα παραστατικά, δεν επέστρεφε τα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα αλλά στην τρέχουσα σελίδα που βρισκόταν πρίν την αναζήτηση με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει σωστά τα αποτελέσματα
 • Επιδιορθώθηκε bug κατά το οποίο σε περίπτωση διαγραφής ενός πρόχειρου παραστατικού το σύστημα ενημέρωνε υπόλοιπα (ενώ δεν θα έπρεπε)
 • Αναβάθμιση στον τρόπο υπολογισμού υπόλοίπων πελατών και υπολογιστμού στατιστικών
 • Επιδιορθώθηκαν θέματα που υπήρχαν σε λαθος ποσά στα σύνολα κάποιων στατιστικών
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Συστήματα κρατήσεων

  Ολοκληρωμένα συστήματα PMS διαχείρισης ξενοδοχείων με μηχανή κρατήσεων και απευθείας σύνδεση με σύστημα τιμολόγησης ή λογιστική - εμπορική εφαρμογή ενωμένη με ΑΑΔΕ/MYDATA και κανάλια κρατήσεων ή channel manager.

  Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη,
  57001, Θεσσαλονίκη
  Τηλ: +30 2310870670
  www.bookres.com

   Greek Site English Site

  copyright 2021 © bookres.gr