Τρόποι πληρωμής για online αγορές

Τρόποι πληρωμής

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα για αγορές τυποποιημένων υπηρεσιών όπως modules για Prestashop, wordpress κτλ, συνδρομητικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, apis κτλ. Όλα τα modules κατασκευάζονται in-house και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της I-XPERTS & CREATIVE.

Μπορείτε να προβείτε σε Online αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Αναλυτικά παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους αποστολής με δυνατότητα επιλογής κατά το checkout - ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας:

Α. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Συνεργαζόμαστε με την τράπεζα ALPHA BANK για τις online πληρωμές με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Στο τελευταίο βήμα θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank όπου μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τη χρήση της κάρτας σας. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Παρακάτω εμφανίζονται οι κάρτες που υποστηρίζουμε:

Β. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Κατά το τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση / έμβασμα όπου θα εμφανιστούν οι διαθέσιμοι εταιρικοί λογαριασμοί. Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε είναι Eurobank & Alpha Bank. Στην κατάθεση θα πρέπει να μην ξεχνάτε ώς αιτιολογία καταθέτη να βάζετε την επωνυμία της εταιρείας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας.

 

Πολιτική ακυρώσεων / επιστροφών

Επιστροφές χρημάτων (refunds) ή πιστώσεις γίνονται δεκτές για διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της υπηρεσίας, μόνο εφόσον η υπηρεσία που αγοράστηκε ONLINE, αποδεδειγμένα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή ενεργοποιηθεί. Στην περίπτωση των modules / apis η λειτουργία τους είναι εγγυημένη και απροβλημάτιστη. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας μας, παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 μηνών για όλα μας τα Modules. Μέσα στο διάστημα αυτό, μπορείτε να μας αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή κάποια δεισλειτουργία και να σας παρέχουμε χωρίς χρέωση τεχνική υποστήριξη. Εαν το Module δεν ανταποκρίνεται σε λειτουργικότητα στην περιγραφή του, μπορείτε να μας ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων μέσα στο διάστημα αυτό. Όσον αφορά την online αγορά κάποιου πακέτου φιλοξενίας ή αγορά/ανανέωση domain name με διάρκεια 1 ή 2 ετών, δεν γίνονται ακυρώσεις ή επιστροφές χρημάτων πρίν το πέρας του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται η αγορά.

Συστήματα κρατήσεων

Ολοκληρωμένα συστήματα PMS διαχείρισης ξενοδοχείων με μηχανή κρατήσεων και απευθείας σύνδεση με σύστημα τιμολόγησης ή λογιστική - εμπορική εφαρμογή ενωμένη με ΑΑΔΕ/MYDATA και κανάλια κρατήσεων ή channel manager.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη,
57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310870670
www.bookres.com

 Greek Site English Site

copyright 2021 © bookres.gr